Hoppa till innehåll

Releasefest för Frigjorda Tider, Herman Hedning Ragnarrök och Frida Malmgrens Historiekanon!

Jaha, vad hittar vi på här då? Jo, vi kommer att ockupera “Häktet” – en anrik lokal på Hornsgatan i tätt samarbete med Stevali Sales AB (som ger ut – (bl a) mat- och dryckesböcker, så det blir t ex ginprovning med Örjan Westerlund i baren på lördagen – OBS bokas separat).

Vi är på plats mellan 16-20 fredag och lördag. Vi kommer att ha ett fast bokbord på innergården där vi signerar böcker mm hela kvällen fram till 20 och minglar sedan vidare tills vi stupar.

För att få köpa ÖL måste man sitta ner och invänta bordsbeställning (det är fortfarande Corona därute). Om du vill käka bokar du direkt med Häktet. Köket öppnar 18.00 https://haktet.se/

Fredag kl 18 är det Releasefest för “Frigjorda Tider”, av Fredrik af Trampe, Anna-Lena Lodenius och Martin Kristenson! Kom och träffa oss!

Lördag kl 18 kör vi Releasefest för “Herman Hedning RAGNARRÖK”, och “Historiekanon”, och “Konrad och Kungen”, och för “Kim W A och Mondo” (eller nåt)

Från “Team Herman Hedning” kommer alltså Jonas Darnell, Patrik Norrman (James Hund, Bacon & Ägg, Konrad & Kungen), Frida Malmgren (Tjejerna på höjden, Kim W Andersson (Alena, Love Hurts, Mondo mm) och Emelie Wedhäll (Life is a Bitch) – vi pladdrar på om alla våra kommande projekt och improviserar.

Synnerligen varmt välkomna till Söder!
https://www.facebook.com/haktet

Evenemanget är avslutat.

Arkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *