Hoppa till innehåll

Välkommen på manga- och serieworkshop med Lisa Medin! (11-12 år)

Anmälan: https://biblioteket.stockholm.se/kalender/v%C3%A4lkommen-p%C3%A5-manga-och-serieworkshop-med-lisa-medin-11-12-%C3%A5r

Workshopen hålls via mötesprogrammet Zoom torsdagen den 8:e april kl. 12-14 (med paus). Under workshopen får du lära dig tekniker för att skapa olika slags figurer, som du sen kan använda i dina egna berättelser. Du kommer också att få lära dig om tecknade serier och lite om mangans ursprung.

Det här behöver du ha inför workshopen:

En dator eller en surfplatta med fungerande internetuppkoppling, mikrofon och gärna kamera.

Programmet Zoom. Det är gratis och finns att ladda ner här: https://www.zoom.us/download. Om nedladdningen inte fungerar går det också att använda Zoom direkt i webbläsaren, men kvaliteten blir bättre om du laddar ner programmet.

Papper (ohålade A4), blyertspennor, sudd och pennvässare. Om du behöver kan du hämta detta på biblioteket (Sankt Eriksgatan 33).

Ett bra ställe att sitta på. Se till att du har gott om plats och kan sitta bekvämt och ostört.

Fika till pausen.

Ladda ner programmet i förväg, någon dag innan workshopen.

På morgonen den 8:e april kommer du att få ett e-postmeddelande med länk till zoom-mötet där workshopen hålls. Mailet kommer att komma till samma e-postadress som du använde när du anmälde dig.

Vi öppnar upp Zoom-rummet kl. 11.45, prova gärna att ansluta dig innan workshopen startar så att vi vet att tekniken fungerar. Om ni får problem att ansluta, så skicka ett mail till thorunn.vignisdottir@stockholm.se så försöker vi lösa det!

Evenemanget är avslutat.

Taggar:

Arkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *