Hoppa till innehåll

Vad som än står – Releasefest med Cyril Hellman

VAD SOM ÄN STÅR – Releasefest!

Välkomna att fira nyutgåvan av Cyril Hellmans och Peter Bergtings grafiska roman “Vad som än står” på Timebar söndagen den 13 juni!

Cyril som en gång i tiden inledde sin skrivande yrkesbana som musikjournalist kommer att spela musik anpassad till de olika EM-lagens supporters med tonvikt mot huligankulturens hemland England.

Vad som än står är närgången skildring av en våldsam fotbollssupporters liv, fotbollsfirmor och supportergång.
En kultur som finns mitt ibland oss och som ni därför är välkomna att fira med oss. Det är en bok om manliga relationer, familjerelationer, fotboll och våld och inte minst rivaliteten mellan AIK och Djurgården.

Boken fick stor uppmärksamhet när den första gången släpptes för fem år sedan. Två år senare gjorde Cyril ett klassiskt gonzoreportage för tidningen Café Det största derbyt om 2018´s derby mellan AIK och Hammarby som efter att nyligen ha släppts som ljudbok toppat försäljnings och streaminglistor under våren. I nya utgåvan av Vad som än står ingår reportaget som bonusmaterial.
Den grafiska romanen kommer så klart att finnas till försäljning till specialpris liksom nyutgåvan av Cyrils numer kultförklarade romandebut Gå Johnny, gå, gå som utspelar sig i New Yorks krogvärld i slutet av 90-talet.

De två huvudpersonerna i Vad som än står är kockar från AIK´s och Djurgårdens respektive firmor. Cyril som förutom att vara författare, journalist, regissör driver matinstat @cyrilskitchenconfidential har kvällen till ära komponerat en pizza med bland annat lammfilé som finns till specialpris.

En sommar med EM och en tabelltopp i Allsvenskan med AIK och Djurgården, vad passar bättre än att komma förbi på ett glas, huliganpizza och haffa ett ex av Vad som än står?

En releasefest ska såklart ha bra pris på öl – Sagt och gjort – ÖL 39:- mellan kl 15

Evenemanget är avslutat.

Arkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *