Hoppa till innehåll

Signering med Don Rosa

Den flerfaldigt prisbelönta serietecknaren Don Rosa har genom sina serier om Kalle Anka och framförallt Farbror Joakim fått fans över generationsgränserna, världen över. Nu kommer han för första gången till Tranströmerbiblioteket för att träffa sina läsare och signera. Ta med dig max två böcker/föremål hemifrån för signering. Don Rosa-teamet kommer även att sälja prints på plats (kontant- och kortbetalning).
OBS!
• Don Rosa brukar dra storpublik och vi kan därför inte garantera att alla kommer få träffa honom.
• Vi kan inte garantera en plats i signeringskön – inte ens för den som kommer tidigt.
• Vi kommer säga till på plats när kön är full.
• Du får ta med max 2 böcker/prints/föremål hemifrån (d.v.s. max två signaturer – men utöver det är det tillåtet att köpa prints på plats och få även dessa signerade).
• Vi hoppas att alla Rosa-fantaster visar varandra hänsyn och följer våra köregler.
• Tänk på att övriga biblioteksbesökare ska kunna ta sig fram obehindrat.
Mer om Don Rosa:
Don Rosa, född 1951, kommer från Kentucky i USA. Han skapade Disney-serier i över 25 år och anses av många vara den största Kalle Anka-skaparen någonsin, tillika en folkbildare av rang. Rosas storslagna äventyrsberättelser, med sina karaktäristiskt detaljerade teckningar, är förankrade i verkligheten och har blivit utgivna i otaliga utgåvor. Don Rosa har därmed fört arvet efter Carl Barks vidare och hans serier är älskade av fans världen över.

Evenemanget är avslutat.

Taggar:

Arkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *